Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lnsgro/domains/ssmconstruct.ro/public_html/wp-content/themes/construct/inner-header-content.php on line 14
Termeni si conditii

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.ssmconstruct.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.


DREPTUL ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

S.C. SSM Construct System S.R.L. (denumită în continuare SSM Construct), deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, copiaţi, informatiile din acest site.

Toate informaţiile sau produsele conţinute în acest site sunt proprietatea administratorului siteului, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului www.ssmconstruct.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de SSM Construct. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea SSM Construct.


NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor SSM Construct. SSM Construct nu va acorda nici o garanţie referitoare la:
  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel, SSM Construct nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea siteului său. Toate informațiile prezentate pe site, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.ssmconstruct.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea SSM Construct în lipsa unor acorduri ulterioare.


OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

SSM Construct nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze SSM Construct prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.


INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile SSMConstruct, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.


LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de SSM Construct utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor siteuri.

SSM Construct nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe siteul său.


INFORMAȚII OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.ssmconstruct.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către SSM Construct în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către SSM Construct a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate; alte activităţi întreprinse de SSM Construct şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.


ssmconstruct.ro VA PĂSTRA CONFIDENȚIALITATEA ACESTOR INFORMAȚII.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lnsgro/domains/ssmconstruct.ro/public_html/wp-content/themes/construct/library/functions/shortcodes/shortcode.php on line 1888
Like us on Facebook