Despre Noi

Va multumim pentru interesul acordat

Intotdeauna am cautat sa ne diferentiem de alte firme de constructii prin proiecte personalizate, prin comunicare directa si permanenta cu cei care au apelat la serviciile noastre. Suntem o companie care vine intotdeauna  pe piata cu idei noi, iar etica muncitorului in constructii face diferenta.

ISTORIA COMPANIEI

Firma noastra si-a inceput activitatea in Italia in anul 2005. Cea mai mare parte din activitate s-a desfasurat in regiunea Roma-Lazio. Dupa 6 ani de lucrari executate la cele mai inalte standarde, ne transferam activitatea in Romania.

EXPERIENTA

Experienta pe care SSM Construct o are in constructii este demonstrabila prin proiectele realizate. In portofoliul nostru se pot identifica serviciile pe care le oferim, fie ca este vorba de constructii civile, cladiri de birouri, amenajari interior/exterior sau proiecte de infrastructura

Obiectiv

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a livra constructii de inalta calitate in conformitate cu necesitatile clientului. Tocmai de aceea utilizam cele mai moderne tehnologii de care dispunem pentru ca, la final, sa oferim un produs de cea mai buna calitate

ECHIPA NOASTRA

Pe langa experienta dobandita de echipa noastra acumulata pe piata din Italia, la venirea in Romania am adus si specialisti care lucreaza la cele mai inalte standarde occidentale.

UTILAJE

Detinem toate utilajele necesare desfasurarii activitatii. Pentru a vedea parcul de care dispune compania noastra e va invitam sa accesati sectiune de galerie utilaje.

TARIFE

Compania noastra nu practica tarife predefinite. Daca sunteti interesati sa demarati un proiect in colaborare cu noi, va invitam sa accesati sectionea de contact, iar un consultant de-al nostru va luat legatura cu Dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Like us on Facebook